Chromebooks i targetes de connectivitat entregades

Durant aquesta setmana hem anat entregant a l’alumnat de 5è i 6è les targetes de connectivitat i els Chromebooks donats per la Conselleria d’Educació. També hem repartit els ultraportàtils propietat del centre a l’alumnat de 5è que no tenia cap dispositiu informàtic.

Aprofitam aquesta entrada per agrair a Aldeas Infantiles i a Ayuda en Acción les targetes de connexió a internet i les tablets que ens han cedit durant aquests mesos de confinament i que s’han repartit a les famílies des del mes de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>