CONVOCATÒRIA D’AJUTS DE MENJADOR PER EL CURS 2024-25

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ha publicat amb data de 13 de juny de 2024 la Resolució del Conseller d’Educació i Universitats de 5 de juny de 2024 per la qual es convoquen ajuts individualitzats de menjador per a alumnes en centres docents no universitaris durant el curs 2024-2025.

El plaç de presentació d’aquests ajuts es del 24 al 28 de juny de 2024 per els alumnes de segon cicle d’Educació Infantil i per els d’Educació Primària. Les sol.licituds es poden presentar al centre o a traves de la seu electrònica de la CAIB mitjançant certificat electrònic. Les sol.licitud s’han de presentar juntament amb la documentació acreditativa necessària.

Per a qualsevol aclariment vos podeu posar en contacte amb el centre.

En els següent enllaç podreu trobar la sol.licitud.

Sol.licitud