CONVOCATÒRIA D’AJUTS DE MENJADOR PER EL CURS 2023-24

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ha publicat amb data de 1 de juny de 2023 la Resolució del Conseller d’Educació i Formació Professional de 26 de maig de 2023 per la qual es convoquen ajuts individualitzats de menjador per a alumnes en centres docents no universitaris durant el curs 2023-2024.

El plaç de presentació d’aquests ajuts es del 22 al 28 de juny de 2023 per els alumnes de segon cicle d’Educació Infantil i del 22 al 30 de juny per els d’Educació Primària. Les sol.licitud es poden presentar al centre o a traves de la seu electrònica de la CAIB mitjançant certificat electrònic. Les sol.licitud s’han de presentar juntament amb la documentació acreditativa necessària.

Per a qualsevol aclariment vos podeu posar en contacte amb el centre.

En els següent enllaç podreu trobar la sol.licitud.

Sol.licitud