LLISTAT PROVISIONAL D’AJUDES DE MENJADOR PER EL CURS 2022-23

En data de 6 de setembre de 2022 la Direcció General de Primera Infància i Comunitat Educativa ha publicat les llistes provisionals d’admesos amb la puntuació i d’exclosos per ajudes de menjador pel curs 2022-23. Aquí les podeu consultar per codi de sol.licitud. També estàn penjades al taulo d’anuncis del centre. El plaç de reclamació acaba el 15 de setembre. Per a qualsevol dubte podeu consultar amb el centre. També el

Aprofitam l’ocasió per informar als pares que el servei de menjador del centre començarà el dilluns 19 de setembre.

Con fecha de 6 de septiembre de 2022 la Direcció General de PrimeEstan ordenades per el codi de sol.licitudra Infància i Comunitat Educativa ha publicado las listas de admitidos con la puntuación correspondiente y de excluidos para las becas de comedor para el curso 2022.23. Aquí las podéis consultar por coigo de solicitud. También las podéis encontrar en el tablón de anuncios del centro. El plazo de reclamación termina el 15 de septiembre. Para cualquier duda podéis consultar con el centro.

Aprovechamos la ocasión para informar a los padres que servicio de comedor del centro comenzará el próximo 19 de septiembre.